Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce mai conține salamul: hârtie igienică și soia

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a criticat prăbuşirea standardelor de calitate ale alimentelor ruseşti după destrămarea Uniunii Sovietice, în 1991, lăudând menţinerea acestora în ţara sa, afirmând că salamul belarus nu conţine hârtie igienică, relatează postul RFE/RL în pagina electronică.

Potrivit postului Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), Lukaşenko s-a declarat mândru că în salamul produs în ţara sa nu există hârtie igienică, apreciind că acesta este un lucru care face produsele belaruse mai bune ca cele ruseşti.

Alimentele "belaruse sunt de o calitate substanţial superioară", le-a spus el vineri unor jurnalişti ruşi. "Nu există hârtie igienică în salamul (belarus) şi nu a existat vreodată", a continuat el.

Lukaşenko a spus că "asemenea fapte au fost descoperite în întreprinderi ruseşti - hârtie igienică, soia, tot felul de aditivi".

Atât hârtia igienică, cât şi salamul se aflau printre produsele afectate de penurii în ultimii ani ai Uniunii Sovietice, notează postul citat de mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.