Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce părere are Klaus Iohannis despre Claudiu Pândaru, fostul șef de la Mediafax Group

Claudiu Pândaru, fostul șef al Mediafax Group, s-a remarcat în timpul campaniei prezidențiale prin interviul luat celui care avea să devină președinte al României, Klaus Iohannis. Atunci a fost rostită celebra replică ”Ghinion!”. Presedintele a scris in cartea "Primul pas" ce impresie i-a făcut Pândaru.

Citește și: Plouă cu demisii în presă: Încă o plecare de răsunet

"Nu intotdeauna astfel de intalniri cu jurnalistii decurg bine, asa cum ti‑ai dori de fiecare data. Un astfel de moment, care mi‑a displacut profund, a fost acela in care am rostit de‑acum celebra replica "Ghinion!", care a facut deja istorie. Am trecut peste acel moment, insa admit ca a fost doar vina mea, intrucat am lasat garda jos.

M‑am dus la o emisiune unde am considerat ca exista un mediu prietenos, dar m‑am trezit fata in fata cu un moderator foarte agresiv. Si, in loc sa‑mi pastrez calmul, cum procedez in mod normal, am reactionat la atacul moderatorului, lucru pe care apoi nu l‑am mai facut. Concluzia este cat se poate de simpla: nu pot sa‑l fac mai bun pe omul din fata mea, dar pe mine pot sa ma fac mai bun. Multi au fost socati de acel moment si au crezut ca a fost o mare greseala. Eu nu am perceput lucrurile asa", a scris Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.