Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce ratează Radu Mazăre: Concurs destinat practicanților de kitesurfing, organizat la Constanța

mazare

WEGO Kitesurfing organizează în perioada 25-26 septembrie la Zoom Beach, din Constanța, un concurs destinat practicanților de kitesurfing din toată țara, dar și cu participarea unora dintre cei mai cunoscuti kiteri din întreaga lume.

„Marea este și mai frumoasă când este colorată de zmeiele kitesurferilor. WEGO Kitesurfing organizează în perioada 25-26 septembrie la Zoom Beach un concurs destinat practicanților de kitesurfing din toată țara, dar și cu participarea unora dintre cei mai cunoscuti kiteri din întreaga lume: Baptiste Bourdoulous (Grecia) sau Ruben Lenten (Olanda). Aceștia se vor întrece în condiții extreme de vânt și valuri mari, prin sărituri și manevre complexe în aer”, potrivit unui comunicat de presă.

Valoarea premiilor este de 10.000 de euro și vor fi oferite primelor 3 locuri feminin și masculin, precum și premii surpriză pentru cel mai tânăr participant sau cea mai spectaculoasă căzătură.

Marea Neagră oferă un cadru natural neprețuit pentru dezvoltarea sporturilor nautice, iar Constanța, cu poziția sa unică la mal de mare, îmbrățișează și promovează aceste activități cu entuziasm. Primăria Constanța susține activ sportul în general, însă acordă o atenție specială sporturilor nautice, considerându-le nu doar o sursă de divertisment, ci și o parte vitală din identitatea noastră istorică, culturală și turistică”, transmite Primăria municipiului Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.