Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-a ales de directorul de spital care cheltuia banii bolnavilor cu concubina - A fost găsit departe de București

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam Florin Secureanu

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa din București, judecat pentru delapidare și luare de mită, este acum medic balneolog la Spitalul Orășenesc Jibou, din județul Sălaj, potrivit ziaruldesalaj.ro.

Florin Secureanu a ajuns la Spitalul Jibou după ce ar fi  participat la un concurs organizat în Cluj-Napoca. Potrivit sursei citate, inițial, managerul unității, Alina Chivu, nu a dorit să răspundă întrebărilor venite din partea jurnaliștilor.

La insistențele ziariștilor, o persoană de la Spitalul Orășenesc a confirmat că fostul director de la Malaxa lucrează aici: „Da, avem un doctor nou, balneolog. Secureanu! Florin Secureanu”.

Conversația jurnaliștilor de la Ziarul de Sălaj cu omul care a confirmat că Secureanu lucrează la Spitalul Orășenesc a fost înregistrată.

La scurt timp, directoarea unității spitalicești a confirmat și ea că Florin Secureanu lucrează la spital. Însă un medic de la Spitalul Colțea din București a declarat pentru sursa citată că, în realitate, Florin Secureanu nu face nimic la spitalul din Jibou.

Medicul respectiv spune că a aflat că surse medicale că, inclusiv când este de gardă, Secureanu preferă să trimită pacienții la Spitalul Județean de Urgență Zalău sau la Cluj-Napoca pentru investigații.

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Florin Secureanu după ce, în presă, au fost dezvăluite mai multe nereguli în activitatea managerială a acestuia, inclusiv cheltuieli fictive sau excursii în străinătate pe banii spitalului. Mare parte din bani i-a cheltuit cu iubita sa, poreclită Vrăbi, căreia nu e ezitat să-i dea bijuterii și să o ducă în locuri exotice, folosindu-se de banii spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.