Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-a decis în privința educatoarelor din Ploiești care amenințau cu bătaia și umileau copiii din grădiniță

Primaria Sectorului 4
gradinita

Au fost luate primele măsuri în cazul educatoarelor din Ploiești înregistrate în timp ce îi jigneau și îi amenințau cu bătaia pe copiii din grădiniță. Ambele femei sunt suspendate din funcție pe durata cercetării.

Cele două educatoare înregistrate în timp ce țipau, amenințau și umileau copiii nu vor mai avea voie să predea și nici să desfășoare vreo altă activitate cu cei mici.

Suspendarea din activitatea didactică, decisă de consiliul de administrație, este valabilă pe durata anchetelor declanșate în acest caz de Poliție, Inspectoratul Școlar și Direcția pentru Protecția Copilului.

Educatoarele urmează să fie audiate de poilițiști

Pe de altă parte, urmează ca în gradiniță să se întrunească și comisia de disciplină care va analiza comportamentul educatoarelor și va decide sancțiuni. În funcție de gravitatea faptelor, acestea pot fi de la avertisment până la excluderea din învățământ.

În ceea ce privește cercetarea penală pentru purtare abuzivă, părinții au dat deja declarații la poliție și urmează să fie audiate și cele două educatoare.

Scandal la o grădiniță unde educatoarea terorizează copii: 'Mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!'

Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis anchetă după ce o educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti a fost înregistrată în timp ce ameninţă un copil căruia îi spune că, dacă nu este ascultător, pune toată clasa să îl bată.

Într-o altă înregistrare, pare că aceeaşi femeie loveşte un copil şi, adresându-se cel mai probabil unei colege, spune: „Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.