Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce salariu are Carmen Iohannis - Președintele a economisit zeci de mii de lei în numai un an

Facebook
Klaus Iohannis Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat cea mai recentă declarație de avere. Președintele și soția Carmen Iohannis sa au economisit zeci de mii de lei în numai un an de zile, în mare parte din chiriile pe care le percep din închirierea caselor pe care le au din Sibiu.

Președintele Klaus Iohannis și-a publicat cea mai recentă declarație de avere din care reiese că a economisit într-un an, față de declarația anterioară, suma de 30.000 de lei. De asemenea, în declarație apar și veniturile soției președintelui, Carmen Iohannis, profesoară la un liceu din Sibiu, informează Digi24.

Familia Iohannis deține trei apartamente și trei case în Sibiu precum și 200.000 de lei în cont. Președintele nu are pe numele său niciun teren, niciun automobil sau obiecte de valoare. În declarația de avere sunt trecute și salariile președintele și ale soției sale. Președintele a câștigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soția sa, profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu a încasat 41.283 de lei. Lunar, indemnizația președintelui este de 15.162 de lei, în timp ce soția sa câștigă 3.440 de lei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.