Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce salariu va avea Cristina Neagu la CSM Bucureşti: Alin Petrache, detalii despre transfer

gsp.ro
Cristina Neagu blocata

Alin Petrache, președintele clubului CSM București și al Federației Române de Rugby, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM. Pe parcursul emisiunii, acesta a atins și subiectul transferului Cristinei Neagu la CSM București.

"Toată lumea se întreba de ce nu o aduceam pe Cristina Neagu acasă, care e motivul pentru care cea mai bună jucătoare a lumii nu poate performa în țara noastră. Iată că am adus-o! Cred că e un lucru important faptul că am adus-o pe Cristina Neagu acasă. Acești sportivi sunt ca niște icoane pentru copiii care vin din urmă. Cristina a semnat de trei săptămâni, va fi jucătoarea noastră din vară. Este Messi al handbalului mondial, suntem foarte mândri că o vom avea alături", a spus acesta.

Președintele CSM București a adus lămuriri și în ceea ce privește salariul pe care Cristina Neagu îl va avea la echipa bucureșteană. "Salariul este mult sub 300.000 de euro, cum s-a scris, dar este un contract confidențial. Oricum, așa cum a declarat Cristina, ea nu vine la București pentru partea financiară. Vă spun sigur că salariul de la CSM va fi sub cel pe care îl are la Buducnost în momentul de față", a mai spus Petrache, la Europa FM.

Alin Petrache le-a dat o veste bună fanilor lui CSM, anunțând că Isabelle Gullden și-a prelungit contractul cu deținătoarea Ligii Campionilor. "Isabelle Gullden este semnată de trei săptămâni", a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.