Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce schimbări importante ne pregătește WhatsApp

tvr1
whatsapp

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, fiind preferată de milioane de oameni pentru comunicarea cu prietenii și familia, dar și pentru afaceri. Însă, în ultimul timp, platforma se află în plină schimbare și se pregătește să lanseze mai multe funcții noi pentru a-și îmbunătăți serviciile, potrivit The Mirror.

În versiunea nouă a aplicației, utilizatorii vor avea posibilitatea de a bloca contactele nedorite într-un mod mai rapid și eficient. Aceasta va permite utilizatorilor să blocheze mai multe persoane din agendă într-un timp mai scurt și să își protejeze mai bine confidențialitatea și confortul în timpul utilizării platformei.

Detectarea textului din imagini. Dacă primești, de exemplu, o poză pe WhatsApp în care cineva a scris un text, de mână sau electronic, aplicația va putea să ți-l detecteze rapid, pentru a nu fi nevoit să îl rescrii, ci să faci operațiunea automat.

Mutarea istoricului conversațiilor. Pentru cei care își schimbă telefonul, va exista opțiunea de a-și muta mesajele de pe un dispozitiv pe celălalt, fără a mai apela și la Google Drive.

Redirecționarea elementelor media. În viitor, va fi posibil să retrimiteți videoclipuri și elemente mari fără a mai fi nevoiți să le descărcați în prealabil.

WhatsApp va introduce o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea să treacă cu mai mare ușurință de la camera foto la cea video. Această funcție va face ca trecerea de la un mod la altul să fie mult mai fluidă și mai rapidă, permițând utilizatorilor să captureze momentele importante în modul dorit, fără a fi nevoie să facă ajustări complicate în setările camerei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.