Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă cu ANAF după rotativă? Lider PNL: 'N-am discutat aceste lucruri, n-am ştiut ce se va întâmpla cu UDMR'

Agerpres
anaf logo

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Flutur, a precizat că încă nu au fost discuţii dacă şefia ANAF va rămâne la PNL, dar a precizat că trebuie mizat pe profesionişti foarte, foarte buni aşa cum liberalii au mers în Guvern.

Gheorghe Flutur a fost întrebat la TVR Info ce se întâmplă cu ANAF.
“Din câte ştiu eu, sigur că este această dorinţă în perioada următoare să crească gradul de colectare, adică să plătească. Şi aici poate fi şi printr-o chestiune mai fermă, să zic, dar poate fi şi prin stimulare. Noi, Partidul Liberal, totdeauna am socotit, cota unică este ceva care te face să nu ascunzi profitul, pentru că e rezonabilă 16%. Şi atunci au ieşit la suprafaţă mai mulţi plătitori şi am colectat mai mult. Nu se face cu forţa asta, se face prin pârghii şi stimulente economice, de când lumea”, a afirmat Flutur.
Întrebat dacă PNL va rămâne cu şefia ANAF, Gheorghe Flutur a răspuns: “N-am discutat aceste lucruri, n-am ştiut ce se va întâmpla cu UDMR-ul, nu ne-am întâlnit, să vă spun. Mie mi se pare că trebuie profesionişti şi mai puţin să spunem mai departe de la… miniştrii sunt politic, şi secretarii de stat, mai departe o să vedem, dar eu cred că va trebui să mergem pe profesionişti foarte, foarte buni, aşa cum am mers în Guvern”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.