Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă dacă îți injectezi propria grăsime în buze: Anunţul esteticianului

www.realitatea.net
buze

Avertismentul esteticianului de care trebuie să ţineţi cont cu siguranţă. Vrei să ai buze perfecte? Se poate, dar nu cum ţi-ai fi închipuit până acum, conform exquis.ro.

Medicul estetician, Călin Doboș a spus tot despre intervențiile estetice. Esteticianul vedetelor a lămurit dacă e bine să-ți injectezi propria grăsime în buze.Călin Doboș nu îndeamnă să se facă mărirea buzelor cu grăsime proprie pentru că acesta se împrăstie în buze, iar acidul hialuronic este cel mai indicat pentru augumentarea buzelor.

”Acidul hialuronic este cea mai bună metodă de mărire a buzelor, mai ales că există o substanță care dacă nu-ți place rezultatul dispare. Injectarea cu grasimea proprie ține nodulii departe. La injectarea cu acid hialuronic pot apărea mici noduli care dispar și pot fi remediați prin masaj. Există riscuri ca injectarea cu grăsime proprie să se împrăștie în buză. Acidul hialuronic injectat în pomenți ține mai mult decât cel în buze. Acidul hialuronic de calitate poate ține și până la 2 ani.”, a declarat Călin Doboș la Antena Stars.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.