Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă în Mamaia rămâne în Mamaia: Un bărbat rănit în urma unui scandal în club a refuzat să dea informații polițiștilor

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost agresat într-un club din Mamaia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui conflict cu patru persoane şi a suferit o rană la braţ. Bărbatul a refuzat să dea poliţiştilor informaţii cu privire la incident şi nici nu a depus plângere.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat sâmbătă, în jurul orei 3.15, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din staţiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul braţului.

„Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment şi refuză să dea alte date sau informaţii cu privire la incident”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul şi folosirea fără drept de arme albe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.