Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1 - Jurnalista amenință cu dezvăluiri: Primesc mesaje cu situaţii dramatice de acolo

Radu Pop
octavia geamanu

Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1 - Jurnalista amenință cu dezvăluiri: Primesc mesaje cu situaţii dramatice de acolo

Octavia Geamănu a oferit detalii despre procesul intentat postului Antena 1, după ce a fost concediată fără preaviz, în urmă cu nouă luni.

Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu trustului Antena 1. În vara anului trecut Octavia Geamănu, prezentatoarea de la pupitrul știrilor „Observatorul de weekend” ar fi fost dată afară, după 18 ani de muncă, fără a fi anunțată și înlocuită cu Irina Ursu, de la postul Aleph News. La nouă luni de zile, după ce Octavia Geamănu a dat în judecată postul Antena 1, pentru concediere abuzivă, jurnalista este mulțumită de cum decurge procesul. Aceasta se simte recunoscătoare că beneficiază de o echipă de avocați care o ajută să-și facă dreptate.

Octavia Geamănu a oferit detalii despre procesul intentat postului Antena 1, după ce a fost concediată fără preaviz, în urmă cu nouă luni. Vedeta a declarat că primește multe mesaje de la persoane, care se confruntă cu situații abuzive la locul de muncă. Geamănu a subliniat că nu are de gând să capituleze, chiar dacă necesită timp și bani.

„Încă am un proces în desfăşurare cu angajatorul, mă rog, trei. Unul pentru concediere abuzivă, chiar. Intenţionez să duc aceste procese până-n pânzele albe, indiferent cât va dura, deşi toată implicarea e pe umerii minunatei echipe de avocaţi cu care lucrez. Nu e un proces uşor. Ştiam că va dura, dar în faţa unui astfel de abuz nimeni pe pământ nu ar trebui să plece capul. Desigur, dacă eşti un om corect şi n-ai scheleţi prin dulapuri. Fiecare alege dupa propria măsură.

Din păcate primesc multe mesaje în care mi se povestesc situatii dramatice ce se petrec la locul de munca, însă pe lângă curaj e nevoie şi de susţinere materială, timp, iar aici ti se mai încurca putin, putin mai mult calculele, căci un astfel de proces te cam costă. Însă munca avocaţilor, dacă ai norocul să creadă în tine şi să fie corecţi, dedicaţi, implicaţi ca nişte medici la camera de gardă, aşa cum am eu acest noroc, merită toţi banii şi tot respectul‘ , a precizat Octavia Geamănu, pentru Pagina de Media, anunță romaniatv.net.

Octavia Geamănu a declarat că, de-a lungul celor 18 ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor Observator, a primit oferte de a activa în politică, sau în cinematografie, însă le-a refuzat, din dedicație pentru meserie.

„Nu m-a obligat nimeni să lucrez la ştiri 18 ani. Oferte au tot fost de a schimba domeniul în aceşti ani, unele de-a dreptul surprinzătoare cum ar fi să joc într-un film, să las tv-ul pentru o carieră în modelling, politică, dar nu mi-am dorit… Însă acum îmi place această libertate de exprimare neîngrădită de formatul unui jurnal de ştiri unde lucrurile sunt scurte şi la obiect. Îmi place să mă exprim cum simt, când simt, stabilindu-mi singură absolut tot desfăşurătorul. E minunată libertatea. Scumpă, dar face toţi banii. Încă nu mă gandesc la TV… Nu mi-am propus nimic în acest sens. Însă ce mi-e clar e că nu renunţ la acest proiect, indiferent de direcţia unde mă va purta viaţa profesională’.‘, a declarat Octavia Geamănu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.