Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu Jocurile Olimpice de iarnă după apariția Omicron? Anunțul Chinei, care promovează politica 'zero-COVID'

jocuri olimpice

China se așteaptă ca Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 să se desfășoare "fără probleme" și conform programului, în ciuda provocărilor reprezentate de apariția noii variante a coronavirusului Omicron, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian, citat de Reuters, scrie Mediafax.

"Cred că va reprezenta cu siguranță o anumită provocare pentru eforturile noastre de prevenire și control al virusului, dar cum China are experiență în prevenirea și controlul coronavirusului, cred pe deplin că China va putea găzdui Jocurile Olimpice de iarnă conform programului, fără probleme și cu succes", a declarat Zhao.

Beijingul urmează să organizeze Jocurile între 4 și 20 februarie, fără spectatori străini și cu toți sportivii și personalul aferent ținuți într-un "circuit închis" în care vor fi supuși zilnic unor teste de depistare a COVID-19.

În cadrul politicii sale "zero-COVID", China a pus în aplicare cele mai stricte măsuri de prevenire a COVID-19 din lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.