Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu marii lideri ai lumii în 2017: Previziuni SUMBRE pentru Donald Trump

trump putin

2017 de abia a început, dar specialiştii continuă să facă previziuni. La rând au ajuns cei mai mari lideri ai lumii. Printre ei, Donald Trump şi Vladimir Putin. Cea care a previzionat victoria lui Trump în faţa lui Hillary Clinton nu are veşti prea bune pentru liderul de la Casa Albă.

Citeşte şi: Guvernul pregăteşte LOVITURA DE GRAŢIE: Anunţul ministrului Justiţiei despre o lege crucială

Priscilla Lam, o specialista in zodiacul chinezesc, prezice ca 2017 va fi unul de succes pentru Vladimir Putin, dar sovaielnic pentru Donald Trump, relateaza CNN. Stabilita la Templul Wong Tai Sin, din Hong Kong, Priscilla Lam este un expert in zodiacul chinezesc si ghiceste in palma de aproape 20 de ani.

Citeşte şi: Guvernul NU renunţă la ordonanţele pe Justiţie: ATAC dur la Klaus Iohannis

Donald Trump - cainele de foc

Caracteristicile acestei zodii sunt increderea exagerata in sine si tendinta de a vorbi repede fara a gandi. Semnul astrologic pentru ziua sa de nastere este pamantul. Pentru ca s-a nascut in anul focului, prima parte din 2017, primavara si vara, va fi una buna pentru el, insa va intampina dificultati in partea a doua, toamna si iarna, cand vor fi proteste.

Vladimir Putin - dragonul de apa

Prezenta metalului pe finalul lui 2017 inseamna bani pentru Putin si Rusia. Un dragon este puternic, poate ajunge oriunde, poate inoata sau zbura. Este plin de entuziasm. Aceste lucruri combinate cu faptul ca semnul sau astrologic este soarele il fac un lider puternic, care gandeste limpede. Putin va avea un an bun, prezenta metalului in partea a doua de an inseamna bani pentru el si Rusia. Economia Rusiei se va imbunatati.

Xi Jinping - sarpele de apa

Xi Jinping e nascut sub semnul astrologic al focului, asa ca 2017 se anunta unul prosper si pentru presedintele Chinei. Caracteristicile sarpelui de apa sunt similare cu cele ale dragonului de apa, ceea ce inseamna ca anul 2017 aduce bani si pentru liderul chinez.

Citeşte şi: Legătura dintre Liviu Dragnea şi Vladimir Putin: Abia acum s-a aflat / FOTO

Angela Merkel - calul de lemn

Prezenta elementului lemn o face o persoana generoasa pe liderul Germaniei, ceea ce explica si politica sa fata de refugiati. Insa asta i-ar putea aduce probleme in a doua jumatate a anului. Va reusi totusi sa depaseasca dificultatile si sa castige alegerile, anunţă ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.