Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Adriean Videanu despre implicarea sa în Dosarul Microsoft

videanu

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, reţinut în dosarul Microsoft, a început să colaboreze cu procurorii DNA şi le-a dezvăluit că aproximativ 4,5 milioane de euro mită ar fi fost împărţiţi şi cu nume grele din PDL, printre care şi Adriean Videanu. Informaţia, prezentată de Realitatea TV, este dezminţită categoric de Videanu.

"Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft. NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. NU am avut niciodată niciun fel de relații private cu Gabriel Sandu", a afirmat Videanu, într-un comunicat de presă remis redacţiei stiripesurse.ro.

Fostul ministru Gabriel Sandu este acuzat de luare de mită în formă continuată și spălare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alături de Nicolae Dumitru, Dorin Cocoș și primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

"Dacă se dovedește că Gabriel Sandu a facut acea declarație la adresa mea, ÎL VOI DA ÎN JUDECATĂ PENTRU CALOMNIE.", mai spune co-preşedintele PNL Bucureşti într-un supliment la comunicatul iniţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.