Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Emil Boc despre banii daţi de Dorin Cocoş în campaniile PDL

emil boc

Elena Udrea a declarat miercuri, la ieşirea la ÎCCJ, că ştia că fostul său soţ, Dorin Cocoş,, finanţa campaniile PDL, dar nu cunoaşte detalii despre aceste finanţări.

Întrebat, miercuri, cum comentează declaraţiile Elenei Udrea, Emil Boc a spus că informaţiile trebuie căutate în "scriptele oficiale ale partidului".

"Dacă a dat, trebuie să ne uităm în scriptele oficiale ale partidului. Acolo există toate informaţiile oficiale, alte date eu nu am despre campania electorală. Ceea ce ştiu, este ceea ce există în scriptele oficiale ale partidului, alte detalii şi alte nuanţe nu am", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă a vorbit cu Elena Udrea de când se află în arest la domiciliu, Emil Boc a răspuns negativ. "Nu am vorbit de când este în arest la domiciliu. Dacă o să ajung la Bucureşti sau o să am ocazia, evident că o să încerc să iau legătura", a subliniat fostul premier.

Declaraţia Elenei Udrea despre banii daţi de Dorin Cocoş la PDL: "Știam că Dorin Cocoș finanța campaniile PDL. Nu știam exact cu ce bani și cu ce sumă (...) De ce vă prefaceți că nu știți? Politicienii, presa toți se fac că nu știu. Așa se finanțează campaniile electorale. Să-i întrebați pe Victor Ponta sau Klaus Iohannis cum și-au finanțat ei campaniile electorale (...) Am tot ceea ce au toți politicienii și cu bune, și cu rele."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.