Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune selecționerul din Chile despre România: 'Va fi un bun examen'

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam romania fotbal echipa nationala

Antrenorul echipei de fotbal a statului Chile, Juan Antonio Pizzi, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că meciul amical de marți cu România va fi un bun examen bun pentru jucătorii săi, dar și unul greu. ''Am avut șansa să vedem meciurile internaționale jucate de România și am văzut partida cu Polonia. Știm ce rival ne așteaptă și știm că, deși nu mai are multe șanse de calificare, România ne va face un meci greu, pentru că există multe individualități. Va fi un bun examen pentru noi pentru a vedea cum jucăm cu echipele cu care în mod normal nu avem șansa de a ne întâlni'', a spus Pizzi.

El a mai spus că vrea ca echipa sa să-și impună jocul în meciul cu România. ''Cred mult în șansa acestei echipe. Vreau să câștig toate cupele și toate meciurile. Vrem să ajungem la Mondial și să avem un parcurs cât mai bun. România se aseamănă ca stil de joc cu Rusia, dar nu aș putea să o compar cu Germania. Mâine vrem să ne impunem jocul și să jucăm așa cum noi ne dorim. Putem face asta și vrem să avem posesia mingii'', a menționat selecționerul echipei de fotbal a statului Chile.

Echipa de fotbal a României va întâlni, marți seară, de la ora 21,00, pe Cluj Arena, câștigătoarea competiției Copa America, reprezentativa statului Chile, într-un meci amical, conform Agerpres. Pentru Chile va fi ultima verificare înaintea participării la Cupa Confederațiilor din Rusia (17 iunie — 12 iulie), unde se află în Grupa B, alături de campioana mondială Germania, Australia și Camerun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.