Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce sumă primește, lunar, Elena Băsescu de la fostul soț: Ce spune fiica fostului președinte

www.antena3.ro
Elena Băsescu Bogdan Ionescu Syda

Relația dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a devenit din ce în ce mai rece, după ce cei doi au divorțat la notar, cu atât mai mult cu cât Syda a intrat, de curând, într-o altă relație. Acest lucru nu pare să-l împiedice, însă, pe Bogdan, care este, în continuare, extrem de atent când vine vorba de copii, el plătind o pensie alimentară generoasă, anunță Spynews.ro.

Citește și: Elena Udrea, prima declarație despre nuntă

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au stabilit termenii divorţului încă de la bun început, de când au ajuns în faţa notarului. Cei doi au căzut de acord şi asupra pensiei alimentare, astfel încât Syda va fi cel care îi va da pensie alimentară Elenei Băsescu, ea fiind cea care va avea grijă de cei doi copii ai lor. Iar dacă, de-a lungul timpului au tot apărut zvonuri cu privire la faptul că Eba ar fi refuzat primirea unei pensii alimentare, reporterii Spynews.ro au aflat că, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa.

Citește și: Se întoarce CANICULA? Prognoza meteorologilor pentru acest weekend

Apropiații cuplului Eba-Syda spun că, deși Elena Băsescu nu recunoaște public că primește pensie alimentară pentru copii, acest lucru nu este adevărat. Bogdan, spun sursele noastre, își asuma în totalitate responsabilitatea privind creșterea copiilor și le oferă o pensie alimentară în valoare de 1300 de euro, lunar, fără întârziere, plus cheltuieli adiționale, acestea din urmă fiind legate de educația și alte activități ale copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.