Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce târguri internaționale vor prezenta noi electronice de consum? Calendar expozițional 2024

KIVI
KIVI

Cele mai impresionante inovații din lume sunt prezentate la evenimentele de top care adună milioane de vizitatori din întreaga lume. Printre participanți se numără nu doar branduri globale cunoscute, ci și mărci de categoria B care își prezintă dezvoltările pentru publicul larg. Printre expozanți se află și KIVI, un brand internațional ce dezvoltă și produce televizoare inteligente și care a fost introdus recent pe piața ***. KIVI anunță datele importante pentru comunitatea tech din 2024.

Urmăriți principalele târguri din lume pentru a fi primii care văd ultimele noutăți în materie de televizoare inteligente și alte electronice de consum:

content-image

9-12 Ianuarie 2024

CES este cel mai influent eveniment tech din lume, un teren de încercare pentru tehnologiile revoluționare și inovațiile globale. Printre participanții care iau parte la expoziție în fiecare an se numără giganții tehnologici, producătorii de conținut, fabricanții și furnizorii de echipamente și componente pentru sectorul tehnologic.

O atenție deosebită este acordată în timpul CES dezvoltărilor tehnologice care vor fi în curând în fiecare casă, în produsele marilor fabricanți, așa că vă sfătuim să urmăriți CES pentru a cunoaște viitorul tehnologiei.

26-29 Februarie 2024

MWC (Mobile World Congress) este, probabil, cel mai mare eveniment global dedicat tehnologiilor mobile, conținutului și gadgeturilor. Cele mai recente dispozitive și inovații sunt de obicei prezentate comunității globale la MWC în Barcelona. Anul viitor, ca de obicei, așteptăm să vedem noi produse de la producătorii de electronice și noutăți despre investițiile din start-up-uri.

content-image

4-7 Iunie 2024

COMPUTEX este o expoziție imensă care reunește profesioniști în tehnologie din toată lumea, în special din regiunea asiatică. Evenimentul are loc în capitala Taiwanului, Taipei, adunând sute de mii de vizitatori. Expoziția se specializează în tehnologii de vârf și dezvoltări avansate în domeniul computerelor, inteligenței artificiale și producției de componente. Din produsele noi prezentate la COMPUTEX sunt create cele mai recente electronice de consum.

content-image

6-10 Septembrie 2024

IFA Berlin 2024 (Internationale Funkausstellung) este o expoziție internațională de electronice de consum care a avut loc pentru prima dată în 1924. Astăzi, "târgul de radio din Berlin" este unul dintre cele mai vizitate evenimente industriale, unde cele mai mari branduri sunt onorate să-și prezinte noile produse. Anul viitor, expoziția va sărbători cea de-a 100-a aniversare și promite un program "festiv" special.

În 2023, produse noi au fost prezentate la standul KIVI la IFA: Televizoare inteligente KIVI Kids TV destinate copiilor și KIVI Kitchen TV pentru bucătărie, precum și gama de bază de televizoare KIVI 2024 cu accesorii asociate.

KIVI KidsTV se remarcă printr-un design unic, care permite atașarea unui set de construcție pentru copii la rama și suportul TV. Ecranul acestei noutăți este protejat de un geam securizat, rezistent la șocuri și tăieturi, iar acesta poate fi folosit și pentru scris sau desenat cu markere. În panoul din spate este integrată o lumină de veghe care emite o lumină blândă chiar și atunci când televizorul este oprit.

KIVI KitchenTV este echipat cu un suport special full-motion pentru instalare ușoară în bucătărie. Acesta vă permite să vizionați TV din orice punct al camerei. Modelul are un detector de fum și o telecomandă cu microfon pentru gestionarea conținutului fără mâini când sunteți ocupat cu gătitul sau folosirea chiuvetei.

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în 2016, având biroul european în Budapesta. Activitatea sa principală este dezvoltarea și producția de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare se află în Ucraina și China. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.