Ce trebuie să faci după masă pentru a-ţi accelera metabolismul

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu

Publicat: 22-02-2018

Actualizat: 22-02-2018

Article thumbnail

Sursă foto: exquis.ro

Dacă imediat după ce mănânci, singurul tău gând este să te așezi un pic în pat și să îți faci siesta, află că îți poți accelera metabolismul după masă,  astfel încât să te bucuri de sănătate timp îndelungat.

Citeşte şi: STUDIU - Specialiştii trag un semnal de alarmă: Consumul excesiv de alcool poate duce la demenţă şi alte boli grave

Mixul minune este compus din usturoi, lămâie, ghimbir și apă. Dacă te procupă mirosul de usturoi după consumarea lui, trebuie menționat faptul că ghimbirul și apa vor neutraliza orice iz de usturoi și nu vei mai avea nici un fel de problemă, scrie Click Sănătate.

Având puternice proprietăți antioxidante și antibacteriene, plus o cantitate bună de vitamina C, A, B, D, E dar și calciu, fosfor, magneziu și fier, grepfrutul este cel mai bun prieten al siluetei.

Astfel că dacă vrei să pierzi în greutate ai nevoie de un grepfrut mare, copt, o lingură de miere naturală de albine pe care să le ameteci într-un blender. Este necesar să folosești doar pulpa de la fruct fără pieliță.

Pectina conținută are efecte bune și asupra colesterolului rău prezent în organism, asupra insulinei, în timp ce licopenul este util pentru a elimina toxinele acumulate.

După 15 minute de la terminarea mesei, bea o cană din acest amestec și vei vedea rezultatele minunate în scurt timp. Efectele benefice se vor resimți și asupra aparatului cardiovascular, imunitatea ta va fi de zile mari iar bolile vor ta la distanță.

Este necesar totuși o alimentație cât de cât echilibrată din care să excluzi prăjelile, alcolul și să faci și puțină mișcare, măcar 30 de minute zilnic.

Google News
Comentează
Articole Similare
Parteneri