Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce va face Klaus Iohannis după Summitul de la Bratislava. Are legătură cu Prima Doamnă

Klaus Iohannis gradina Cotroceni

Un moment inedit urmează să aibă loc zilele viitoare la turneul de tenis de la Sibiu. Soția preşedintelui Klaus Iohannis va participa activ la competiție urmând să joace oficial în cadrul competiției, iar şeful statului o va susține din tribuna.

Citește și: Consilierul judeţean din Timiș, Titu Bojin, vrea să candideze pe lista PMP pentru Senat

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, va juca pentru prima dată tenis la turneul „Sibiu Open”, duminică după-amiază, când va apărea pe terenul de zgură împreună cu copiii care se pregătesc la Clubul Pamira, a anunțat într-o conferință de presă organizatorul competiției, Marius Vecerdea, citat de agerpres.ro. „Am făcut propunerea să participe direct. Și o să o vedem pe doamna Iohannis, probabil practicând. Va juca tenis cu copiii, în cadrul Kid’s Day, duminică. Are emoții”, a spus Marius Vecerdea.

Întrebat dacă președintele Iohannis va fi duminică prezent în tribune la „Sibiu Open” pentru a-și susține soția, Vecerdea a răspuns: „Foarte posibil că da”. Carmen Iohannis se antrenează la respectivul club privat de tenis din Sibiu. Soția președintelui României a marcat o altă premieră în acest an, alergând pentru prima dată la un maraton caritabil cu elevii ei, pe o distanță de peste 5 kilometri, susținând astfel cumpărarea de aparatură pentru secția de prematuri a celui mai mare spital public din Sibiu. La maraton, ea a fost susținută de președintele Iohannis, susține oradesibiu.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.