Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce va face Traian Băsescu în ziua în care fratele său ar putea ieși din pușcărie

Traian Băsecu va fi ținut la curent cu ultimele informații despre fratele său la Bruxelles, acolo unde va participa la reuniunea Consiliului European. 

Astfel, la ora 10,30, la sediul Consiliului European, Băsescu va participa la semnarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Ucraina, pe de altă parte, în ceea ce priveşte Titlurile III, IV,V, VI şi VII, precum şi Anexele I-XLIV şi Protocoalele I-III, a Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Republica Moldova, pe de altă parte, şi a Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Georgia, pe de altă parte. 

Tot vineri, şeful statului va participa la sesiunea de lucru a reuniunii Consiliului European, la dejunul şefilor de stat şi de guvern şi la închiderea sesiunii de lucru a reuniunii Consiliului. 

După Consiliul European, în jurul orei 18,10, preşedintele Băsescu va susţine o declaraţie de presă.

Joi, preşedintele Traian Băsescu participă, în Belgia, la Ceremonia de comemorare a declanşării Primului Război Mondial şi la summitul PPE.

Înainte de plecarea în Belgia, şeful statului va susţine o declaraţie de presă, la ora 10,15, pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă', potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale. 

Joi, la Kortrijk, în Regatul Belgiei, preşedintele Băsescu va participa la Summitul Partidului Popular European. De asemenea, el va lua parte, de la ora 18,45 la ceremonia de comemorare a declanşării primului război mondial şi la inaugurarea monumentului 'Banca Păcii', evenimente care se vor desfăşura Ypres (Regatul Belgiei), Muzeul 'In Flanders Fields', Porte de Menin. El va participa joi şi la dineul de lucru al şefilor de stat şi de guvern. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.