Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce va pune capat 'setei crunte de sange a poporului suveran' (Victor Ciutacu)

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu scrie marti pe blogul personal despre anchetele DNA care se tin lant acum, dar despre care nu s-a spus nimic pana acum. El critica execesul de forta folosit de DNA cand vine vorba de masuri preventive, de catuse, de 'saltari' fara citatie. Citacu considera insa ca dorinta publicului de a vedea 'sange' nu se va termina cat timp fostul presedinte Traian Basescu va fi in libertate.

"(...) continua sa-mi repugne mascatii trimisi dupa oameni care s-ar prezenta si singuri la audieri, excesul de catuse, arestarile in masa pentru presupuse infractiuni care nu reclama statutul de exceptii generatoare de pericol public, obsesia confiscarii, lipsa oricarei intimitati si, de principiu, actiunile de forta si intimidare, plus slugarnicia societatii in fata aparatului represiv pe care-l plateste. Dat fiind ca n-am de ales, traiesc in mijlocul vulcanului si, tinand cont de particularitatile meseriei, exploatez, cat de decent ma pricep si reusesc, starea de fapt. Dar asta nu inseamna ca-mi place. Si nici ca am vreo spaima metafizica. Pur si simplu, baltesc…

(...) Am aceeasi parere – proasta, ca si inainte – despre doamnele Bica, Udrea si Kovesi. Sunt sigur ca prietenele de retrocedari si de shopping vor plati pentru ceea ce au facut si, din pacate pentru ele, chiar mai mult decat atat. Dar nimeni nu ma va putea convinge ca doar ele doua sunt vinovate pentru excesele dezgustatoare ale unui regim politic oribil. La fel cum nu cred ca procurorul general din vremea basismului manifest s-a dus pana la Bruxelles, a vazut lumina, s-a dat de trei ori peste cap si a trecut, competent si discret, de partea poporului, a dreptatii si a adevarului. Cat despre setea crunta de sange a poporului suveran, ea nu va putea fi ostoita cat timp Basescu e liber pe strada si da lectii de cinste si conduita cui mai are timp si chef sa-l asculte", a scris Ciutacu pe blogul sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.