Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce vor antreprenorii români de la stat ca businessul românesc să reînvie: investiţii în sănătate, în învăţământ şi în infrastructură

GMP PR
infografic crize de imagine antreprenori romani

Antreprenorii români vor investiţii în sănătate, în învăţământ şi în infrastructură. Ei nu vor oprirea producţiei, pentru că asta distruge businessul. Ei vor o debirocratizare a instituţiilor şi digitalizarea lor, anunță MEDIAFAX.

Antreprenorii români vor mobilizarea sistemului sanitar, privat şi de stat. La stat nu mai vin pacienţi, aşa că medicii de la stat trebuie să meargă la privat.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

Mircea Bulboacă, proprietarul firmei de construcţii CON-A Sibiu: ”Statul ar trebui să investească foarte mult în sănătate, în învăţământ şi în infrastructură. Sub nicio formă nu trebuie să oprească investiţiile în infrastructură. Statul trebuie să facă o debirocratizare a instituţiilor pe care le are şi digitalizare”

Adrian Gârmacea, proprietarul Electric Plus Bacău: „Teama noastră în acest moment este o măsură care ar putea să vină de la guvern, şi anume oprirea producţiei în fabrică. Apare din ce în ce mai puternic şi mai hâdă o criză economică. Oamenii se tem pentru locurile loc de muncă şi îşi doresc să vină la muncă în continuare”

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

Wargha Enayati, fondatorul proiectului medical Enayati Medical City: „Eu care sunt de acord cu separarea statului de privat, în momentul de faţă, nu aş fi făcut asta. Aş lăsa pe medicii de la stat să meargă la privat, pentru că la stat oricum nu mai vin pacienţii. Măcar să vină la privat şi să fie trataţi. Acum este blocat totul.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.