Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a 23-a ediţie a Festivalului de Málaga va debuta cu cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain, 'La boda de Rosa'

mediafax.ro
film

Cea de-a 23-a ediţie a Festival de Málaga, amânată din martie pentru 21 - 30 august, va debuta cu proiecţia lungmetrajului „La boda de Rosa”, cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain.

Comedia care spune povestea unei mirese speciale, interpretată de Candela Peña, este inclusă şi în competiţie. Din distribuţie mai fac parte Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea şi Paula Usero, potrivit news.ro.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

Pe punctul de a împlini 45 de ani, Rosa realizează că a trăit mereu pentru ceilalţi şi decide să schimbe lucrurile, să preia frâiele propriei vieţi. Înainte de asta, vrea să facă ceva deosebit: să se căsătorească cu ea însăşi. Curând descoperă că tatăl, fraţii şi fiica ei au alte planuri şi că nu îşi poate schimba viaţa atât de uşor.

Bollain, care semnează scenariul împreună cu Alicia Luna, a mai lucrat cu Candela Peña la „Hola, ¿estás sola?” şi „Te doy mis ojos”.

Festivalul a anunţat că ediţia de anul acesta se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse de autorităţi.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’ .

În curând vor fi anunţate detalii suplimentare referitor la selecţia celei de-a 23-a ediţii.

Anul trecut, „Los días que vendrán”, de Carlos Marques-Marcet, a fost desemnat cel mai bun film spaniol, iar producţia mexicană „Las niñas bien”, de Alejandra Márquez Abella, a fost premiată la categoria film ibero-american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.