Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a şaptea ediţie a conferinţei Bucharest Model NATO se va desfăşura online. Mircea Geoană și Raluca Turcan, printre invitați

nato romania

Cea de-a şaptea ediţie a conferinţei Bucharest Model NATO, eveniment organizat doar în România, la care participă anual sute de elevi de liceu din ţară şi din străinătate, va avea loc anul acesta în perioada 16-19 octombrie, doar online, din cauza restricţiilor aplicate în vederea prevenirii răspândirii pandemiei de coronavirus.

Evenimentul îi are ca invitaţi pe Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, Raluca Turcan, vicepremier şi Alex Serban, fondator ATA în România, potrivit news.ro.

Citește și: Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’

Bucharest Model NATO oferă tinerilor oportunităţi de dezvoltare şi de acumulare de experienţă în diplomaţie, colaborare formală şi debate, toate într-o atmosferă fun şi prietenoasă. Având rolul de a pregăti generaţia tânără pentru o lume aflată în continuă schimbare, BMNATO familiarizează viitorii lideri cu formatul desfăşurării conferinţelor NATO şi problemele militare cu care s-ar putea confrunta statele membre ale alianţei.

Tuturor delegaţilor le va fi livrat la domiciliu un kit BMNATO care îi va introduce în atmosfera conferinţei. Înscrierile se pot face pe site-ul conferinţei, https://bucharestmodelnato.org, sau pe pagina de instagram @bucharestmodelnato.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.