Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai așteptată reacție - După scandalul cu ministrul Sportului, Ana-Maria Popescu îi transmite un mesaj lui Novak, proaspăt vicecampion paralimpic

ana maria popescu eduard novak

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, câştigător al medaliei de argint la urmărire individuală 4000 m, la Jocurile Paralimpice, a declarat că acest succes este pentru el “ceva fantastic”.

“Mulţumesc tuturor. E ceva fantastic. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă”, a spus Novak după ceremonia de decernare a medaliilor.

Novak a fost felicitat pentru acest succes de scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo. “Eduard Novak aduce prima medalie pentru delegaţia României, argint în proba de urmărire C4 pe pistă. Felicitări”, a scris Ana Maria Popescu pe Facebook, menţionându-i şi pe ceilalţi sportivi români care concurează astăzi la Tokyo.

Eduard Novak a obţinut, vineri, medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000 m din cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

În finală, Novak l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka, care a câştigat aurul.

Novak mai are în palmares trei medalii la Jocurile Paralimpice, la ediţiile trecute ale competiţiei: aur în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2) şi la Londra, în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4).

De asemenea, în 2016, la Rio de Janeiro, România şi-a trecut în palmares o medalie de brornz obţinută de Alex Bologa la judo nevăzători - cat. 60 kg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.