Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai bună handbalistă a lumii după dezastul din japonia- Atât s-a putut

CRISTINA NEAGU

Cristina Neagu a notat, joi, pe Facebook, că locul 12 ocupat de naţionala României la Campionatul Mondial de handbal nu este onorant, dar atât s-a putut de această dată, ea menţionând că echipa este tânără şi neexperimentată potrivit news.ro

“Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără şi neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obţinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experienţă ne va face mai puternice. Mulţumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat şi mai tare “Hai România”!”, a notat Neagu.

Echipa feminină de handbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-20 (18-8), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondial, suferind cea mai dură înfrângere la acest turneu final. România a încheiat pe ultimul loc grupa, fără nicio victorie şi fără niciun punct, şi pe locul 12 competiţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.