Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai DURĂ reacție din PSD la adresa lui Tudose: 'Îmi e atât de SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta!'

PSD

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la Antena 3, că "sunt trei miniştri cu probleme penale care creează probleme şi la nivel de percepție publică, şi la nivel de Comisie Europeană". Cea mai dură reacţie din PSD la afirmaţiile premierului vine de la deputatul Liviu Pleşoianu, care îşi acuză colegul de partid că preia discursul preşedintelui Iohannis.

Vezi şi: Tudose ripostează violent şi anunţă remaniere. ATAC la favoritele lui Dragnea din Guvern

"Îmi e atât de #SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta! Și totuși, voi încerca. ...După ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) și toată propagandă securistă au ținut-o langa și la alegerile locale, și la cele parlementare, și după, și înainte, și tot timpul, și în dungă cu „PENALII”, am trăit s-o aud și din gura PREMIERULUI PSD! Păi, conform „gândirii” domnului premier, Olguța Vasilescu nu trebuia să mai candideze la Primăria Craiovei și PSD nu ar trebui să mai colaboreze nicio secundă cu ALDE, pentru că e condus de un „PENAL”! NU? Bine a făcut Iohannis că nu i-a chemat la recepția din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU?

Ei, uite că poporul român a VOTAT COVÂRȘITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru că n-a ținut cont de #PROPAGANDA STALINISTĂ a TRINOMULUI KKK! Și tocmai pentru că n-a ținut cont poporul român majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României! Dacă se ducea poporul român majoritar după fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!

Cât despre treaba cu Comisia Europeană – PE BUNE!?!? Ne dăm cocoși în ce privește FMI-ul, ca să câștigăm puncte la popor, dar ne cad izmenele când ne trage Comisia Europeană de șnur vorbindu-ne despre... „PENALI”? De toată #JENA sunt aceste afirmații, domnu’ TUDOSE!", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Vezi şi: Ipoteză BOMBĂ: Ce nume surpriză s-ar afla pe lista miniștrilor care urmează să fie remaniați de Mihai Tudose

Deputatul PSD nu se situează încă nici de partea lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de compromisiuni care au dus la nominalizarea ca premieri a lui Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose.

"NU îi iau apărarea lui Liviu Dragnea în acest conflict! Nu eu sunt cel care face #COMPROMISURI în loc să LUPTE fără rezerve! Nu eu am venit cu propunerile "Grindeanu" și "Tudose"! Eu LUPT în fiecare clipă și sunt PERFECT împăcat cu mine însumi! Pentru că nu mă poate trage nimeni nici de sfori și nici pe sfoară! Pe mine, ca parlamentar ales, nu m-a întrebat NIMENI ce părere am (deși trebuia să votez), nici în cazul Grindeanu, nici în cazul Tudose. Iar cine are bunul obicei de a-și aminti, va remarca faptul că am fost cel care a declarat ferm că NU votează un Guvern cu Tudose premier. Și m-am ținut de cuvânt! Prefața și postfața cărții domnului Tudose, semnate de COLDEA și MAIOR, au fost suficiente pentru mine la acel moment...", mai scrie Pleşoianu.

Liviu Pleşoianu încheie cu un alt mesaj pentru premier: "Pentru știința dvs., stimate domn TUDOSE, „PENALII” nu înseamnă ABSOLUT NIMIC! E doar un CLIȘEU PROPAGANDISTIC ieftin, un loc comun #SECURISTOID și #STALINIST! Prezumția de nevinovăție exclude noțiunea de „PENALI”! Dar e bine că v-ați dat jos vălul... E foarte bine! M-am săturat să am dreptate! Nu-mi aduce nicio satisfacție să-i văd pe mulți cum ajung să spună acum FIX ce spuneam eu cu jumătate de an în urmă!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.