Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare casă de pariuri din România îl dă victorios pe Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Cotroceni

Fanatik
Superbet

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se vor înfrunta în turul doi de scrutin, programat duminica aceasta pe 24 noiembrie. Casele de pariuri au afișat deja cotele pentru acest eveniment și nici o surpriză -  președintele în exercițiu Klaus Iohannis, este mare favorit.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,02 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cote care variază între 7,50 și 10,00.  Superbet, cea mai mare casă de pariuri din România, îi dă actualului președinte o cotă de 1,05, iar Vioricăi Dăncilă o cotă de 8,00. Cât despre prezența totală la vot, Superbet estimează un 52,5%, cu cote de 2,1 că va fi sub acest prag și de 1,6 că va fi mai mare.

Reprezentantul PNL era favorit și înaintea primului tur de scrutin. Atunci, a primit din partea caselor de pariuri 1,20 pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderul PSD a plecat în cursă cu cota 6,00.

La alegerile prezidențiale din 2014, în turul doi au ajuns Victor Ponta și Klaus Iohannis. Interesant este că atunci reprezentantul PSD era marele favorit - avea o cotă de 1,10, dar a pierdut, iar actualul președinte primise o cotă de 5,50. De spus și că acum cinci ani, președintele Iohannis a obținut în turul doi 54,43% din voturi, iar Victor Ponta 45,56%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.