Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai mare unitate medicală din sud-estul țării, spitalul din Galați, are o stație modernă de sterilizare a echipamentelor medicale

Agerpres
pat spital gol

Cel mai mare spital din sud-estul țării, spitalul din Galați, are o stație modernă de sterilizare a echipamentelor medicale. Investiția, de peste un milion de lei, este de la bugetul județului, anunță MEDIAFAX.

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat că începând de luni spitalul din Galaţi este dotat cu o instalaţie modernă de sterilizare a instrumentarului medical. Este o măsură luată în contextul epidemiei care va uşura munca salariaţilor spitalului şi va creşte siguranţa cadrelor medicale şi a pacienţilor. Este una dintre cele mai eficiente staţii de sterilizare din România, a precizat şeful CJ Galaţi.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

„Astăzi (luni – n.r.), la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a ajuns un sistem performant pentru sterilizarea echipamentelor medicale. Astfel, vom reuşi să reducem timpul de sterilizare a instrumentarului medical şi va creşte siguranţa pacienţilor. În plus, amenajăm şi spaţiul unde vor fi instalate în cel mai scurt timp noile echipamente de sterilizare. Investiţia este de peste 1,3 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi”, a anunţat, pe Facebook, preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Potrivit datelor furnizate de autorităţilor judeţene, anul acesta, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi a fost cumpărată aparatură medicală modernă în valoare de peste 51 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.