Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Forbes
COVID coronavirus

Surse din piața media vorbesc despre un posibil focar de Covid-19 în cadrul unei mari redacții tv din București.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

Mai multe redacții de presă au primit o notificare prin care Pro TV interzice difuzarea de nume, asta pentru că s-ar încălca normele de protecție a vieții private. Potrivit Paginademedia, se interzice folosirea de nume asociate brandului Pro TV.

"Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.", arată notificarea celor de la Pro TV.

În urmă cu două săptămâni au existat cazuri de Covid-19 printre vedetele de la Antena 1, iar unii dintre ei au fost și spitalizați. Este cazul lui Marcel Pavel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.