Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai nouă colecție Balenciaga a șocat lumea: accesoriul pe care renumitul brand cere 3000 de dolari

X

Cea mai nouă colecție Balenciaga include o brățară cu bandă adezivă, care a divizat opiniile clienților încă de la debut, informează independent.co.uk.

Într-un videoclip TikTok recent de la Săptămâna Modei de la Paris, popularul cont @highsnobiety i-a întrebat pe telespectatori dacă ar cumpăra noua brățară Balenciaga, inspirată de banda adezivă Scotch vândută la magazinul local de feronerie sau de birotică. Din colecția toamnă/iarnă 2024 a casei de modă, accesoriul reprezintă o parte mai mare din estetica utilitară a colecției.

content-image

Brățara în cauză arată exact ca o rolă obișnuită de bandă adezivă transparentă, însă este marcată cu logo-ul Balenciaga și "adeziv". Accesoriul are un preț de aproximativ 3.000 de euro.

Utilizatorii de internet au fost îngroziți de faptul că o mare casă de modă ar transforma pur și simplu un element obișnuit de uz casnic în ceva menit să fie un accesoriu ironic și șic.

Pentru mulți, s-a simțit ca și cum brandul continua să încerce să facă din sărăcie o estetică sau un look, o persoană scriind: "Oamenii bogați își doresc atât de mult să se simtă săraci".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.