Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai performantă metodă imagistică de investigare a cancerului de prostată, disponibilă în curând la Sanador

Cancerul de prostată este o formă de cancer frecvent dezvoltată de bărbați, fiind al treilea cel mai frecvent cancer la bărbații din România, în 2018, cu o pondere de 13,4% din totalul cazurilor de cancer. Se estimează că, în Europa, aproximativ un bărbat din 10 va fi diagnosticat cu cancer de prostată de-a lungul vieții.

În fazele inițiale, pacienții ce dezvoltă această formă de cancer nu au simptome specifice, acest lucru ducând la punerea diagnosticului abia în fazele avansate ale bolii. Ca în cazul oricărei forme de cancer, un diagnostic stabilit cu întârziere implică un tratament mai complex și scade șansele de supraviețuire.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, diagnosticul se poate pune rapid și se pot evita situațiile neclare, în care este nevoie de investigații repetate.

În curând, la Sanador, va fi disponibil cel mai performant ecograf utilizat în urologie, BK3000, ce va permite o explorare imagistică de excepție a prostatei. Comparativ cu ecografele obișnuite, bk3000 generează de trei ori informațiile din fiecare imagine și oferă un nou nivel de viteză și performanță. Avantajul major îl reprezintă fuziunea în timp real a imaginii ecografice cu rezultatul RMN.

Intră în articol și află mai multe detalii despre examinările ce pot fi realizate cu primul ecograf de acest fel din România și vezi care sunt principalele avantajele pe care le oferă: https://bit.ly/347WH2H!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.