Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai vehementă jurnalistă anticorupție din Moldova are un copil cu cel mai cautat infractor

stiri.md
Veaceslav Platon

Cea mai vehementă jurnalistă în lupta anticorupție Natalia Morari a făcut o dezvăluire șocantă legată de paternitatea fiului său. Aceasta a stârnit un val de reacții vehemente care îi pun la îndoială renumitele premii primite de-a lungul carierei cât și anchete anticorupție care au atras fonduri de la Fundația UE European Endowment for Democracy și nu numai.

Potrivit jurnalistei, tatăl lui Rem este omul de afaceri Veaceslav Platon, transmite presa din Republica Moldova.

Totodată, Morari a anunțat că va lua o pauză din televiziune după ce a primit mai multe amenințări.

”Prieteni,

Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja, înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră.

Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul.

În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.

Citește și: SIS reacționează la acuzațiile Nataliei Morari de șantaj

Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii.

Rămân fondatorul televiziunii, care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.

Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.

Vă cuprind, Natalia”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Presa din Moldova reamintește faptul că suspiciuni în această privința  au mai fost atunci când Platon a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care se putea vedea un bebeluș ce semăna foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.