Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceartă între socialiști și comuniști în Moldova: Este dezonorant să lovești un spate un partener cu care ai dat mâna

PSRM
PSRM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a publicat un comunicat de presă prin care își exprimă "nedumerirea față de atacul public al PCRM asupra socialiștilor și a lui Igor Dodon".

Formațiunea menționează că acest lucru este cu certitudine nepotrivit "mai ales în perioada dificilă prin care trece astăzi țara și opoziția, inclusiv socialiștii", transmite Știri.md.

"Este inoportun și dezonorant să lovești în spate un partener cu care ai dat mâna, ai mers în luptă și ai ajuns în Parlament.

Astfel de declarații, pline de egoism și manipulare, sunt fără îndoială în detrimentul opoziției parlamentare și dezorientează alegătorii blocului.

Da. În spatele Blocului parlamentar al Socialiștilor și Comuniștilor sunt alegători, este o platformă comună și sunt promisiuni. Cuvântul dat trebuie respectat, la fel cum trebuie respectați alegătorii și partenerii. Chiar și de Vladimir Voronin.

Socialiștii vor iniția o ședință a blocului, la care vor cere explicațiile de rigoare. Până atunci, PSRM se va abține de la comentarii și presupuneri despre adevăratele motive ce stau în spatele acestui atac", se arată în comunicat.

În context, menționăm că colegii din bloc îl numesc pe Igor Dodon "prostituată politică" și susțin că în ultimii 10 ani este responsabil de "toate necazurile Moldovei". Asemenea mesaj a transmis Partidul Comuniștilor pe pagina web oficială. Ei îi răspund socialistului, făcând referire la declarațiile lui din cadrul unei emisiuni televizate, în cadrul căreia spunea că Vladimir Voronin nu ajungea în Parlament dacă nu se forma Blocul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.