Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceartă VIOLENTĂ în PNL! Rareș Bogdan, despre negocierile duse de Ludovic Orban: 'Negociezi ca papagalul de la 9 dimineața?' - VIDEO

cotidianul.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, se arată nemulțumit de modul în care Ludovic Orban, președintele PNL, a gestionat negocierea Guvernului. Bogdan evocă momentul în care el și unii colegi au aflat cum a condus Orban negocierile cu USR-PLUS și UDMR.

„În acele negocieri Ludovic a cerut o pauză pentru a se întâlni doar cu președinții: Kelemen Hunor, Dacian Cioloș, Dan Barna. Întâlnirea a durat 40 de minute. După această întâlnire Ludovic Orban a venit schimbat la față și a zis: s-a încheiat și avem 9 ministere.

Și am zis: uau, până atunci nu aveam decât 7 sau 8. Ai obținut unul în plus. Și spunea domnul Orban că trebuie să închidem așa. Și i-am spus: e bine. Am reușit să luăm și dezvoltarea și fondurile europene? Și l-am rugat să mi le zică... Atunci i-am spus: păi stai măi Ludovic dar n-am luat nici transporturi, nici dezvoltare, nici fonduri europene? Păi predicatele noastre de campanie erau astea: dezvoltarea. (...) Păi și ce am luat? De acolo s-a rupt filmul fiindcă ne-am certat violent. A doua zi eu cu Raluca Turcan n-am mai participat la negocieri deloc. Am refuzat să mai participăm. Am încercat să venim cu un BPN.

Ce să mai negociezi? Negociezi ca papagalul de la 9 dimineaţa ca tu să te duci la 7 să te întâlneşti cu Barna, Cioloş şi Kelemen să vii cu hârtia scria? Ce-s eu, papagalul vostru? Nu vin!”, a spus Rareș Bogdan la Aleph News la emisiunea Interviurile lui Cristoiu.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.