Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceața a creat probleme în mai multe județe din țară: Două porturi sunt închise iar pe mai multe autostrăzi vizibilitatea a acăzut sub 50 de metri

ceata

Se circulă în condiții de ceață densă pe A1 Sibiu – Deva, Autostrada Soarelui și A4 Ovidiu – Agigea, dar și pe mai multe drumuri județene. Porturile Constanța Nord și Constanța Sud sunt închise, anunță Infotrafic, potrivit Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră se circulă în condiții de ceață densă care reduce vizibilitatea în trafic, pe alocuri, sub 50 de metri pe drumuri din județele Bacău, Neamț, Vaslui, Brăila, Ialomița, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Cluj, Mureș și Harghita.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă până la 100-150 de metri și pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) -391 (Orăștie), A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea.

În portul Constanța Sud Agigea au fost reluate manevrele pentru transportul maritim și fluvial, însă în porturile Constanța Nord și Constanța Sud au fost închise manevrele pentru transportul fluvial.

La această oră, sub avertizare cod galben de ceață sunt Capitala și judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanța, Tulcea, Botoşani, Iaşi, Bacău, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Vaslui, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Cluj, Mureş și Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.