Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceață pe DN 7 Pitești-Sibiu: Vizibilitatea a scăzut chiar și sub 50 de metri!

ceata

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, este semnalată ceață densă, care reduce vizibilitatea pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Este semnalată ceață cu vizibilitate redusă sub 150 metri pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 144 și 212, pe tot tronsonul Autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea, precum și pe mai multe artere rutiere din județele Bacău, Botoșani, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Mureș, Sibiu, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.