Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEC Bank intră vineri la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti

bvb

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că vineri, 24 februarie, intră la tranzacţionare obligaţiunile CEC Bank, în valoare de 119,3 milioane euro pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, informează News.ro.

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că vineri, 24 februarie, intră la tranzacţionare obligaţiunile CEC Bank, în valoare de 119,3 milioane euro pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti. Obligaţiunile vor intra la tranzacţionare sub simbolul bursier CECRO28E, aceasta fiind a treia emisiune de obligaţiuni emisă de CEC Bank anul acesta şi admisă la tranzacţionare la Bursă”, anunţă BVB.

Alte două emisiuni de obligaţiuni, în valoare de peste 650 de milioane de lei au intrat la tranzacţionare pe 17 februarie 2023.

Obligaţiunile au fost oferite sub subscriere în cadrul unui plasament privat la care au participat 15 obligatari, persoane juridice. CEC Bank a emis un număr de 1.193 de obligaţiuni negarantate, senioare, nepreferenţiale, eligibile pentru cerinţa minimă de fonduri proprii şi pasive eligibile, denominate în euro, având o valoare nominală unitară de 100.000 euro.

Obligaţiunile au o maturitate de 5 ani, cu scadenţă la 7 februarie 2028 şi o rată fixă, anuală a cuponului de 7,5% până în februarie 2027 şi o dobândă flotantă, cu plată trimestrială, începând cu mai 2027, conform EURIBOR la 3 luni, +4.485%. Aceasta este prima emisiune de obligaţiuni cu dobândă fixă în primii 4 ani şi dobândă variabilă în ultimul an emisă la Bursa de Valori Bucureşti. Plasamentul privat şi admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul Raiffeisen Bank International AG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.