DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale 100% online, de până la 90.000 lei

CEC bank

CEC Bank a anunţat joi că lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil pe site-ul băncii, iar cei interesaţi pot accesa astfel până la 90.000 de lei, de pe calculator, telefon sau tabletă, potrivit news.ro.

"CEC Bank continuă procesul de digitalizare şi lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil prin platforma CEC_IN - magazinul virtual al CEC Bank. Cei interesaţi pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe calculator, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă", a anunţat banca.

Citește și: Elena Udrea: Și dacă o omoram pe Kovesi, tot aveam șanse ca DNA să ceară o pedeapsă mai mică

CEC Bank oferă creditul de nevoi personale 100% online de până la 90.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani, cu dobândă fixă de 10,40% pe an (fără condiţii de încasarea venitului prin CEC Bank). În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

Pentru lansarea creditului de nevoi personale online, CEC Bank a colaborat cu start-up-ul românesc, FintechOS şi cu compania de consultanţă Deloitte. În cadrul platformei sunt folosite tehnologii precum: recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie, informează banca.

”În ziua de azi, ne uităm la filme online, ne facem cumpărăturile online, putem să comandăm un taxi sau să ne rezervăm vacanţa online. Şi în zona serviciilor bancare, trebuie să oferim clienţilor o experienţă digitală la fel de bună. După lansarea conturilor online, CEC Bank continuă procesul de transformare şi modernizare, cu lansarea creditului de consum online. Vom continua eforturile de digitalizare şi vom aduce mai multe produse şi servicii bancare în zona digitală, inclusiv pe segmentul IMM-urilor. În acelaşi timp, credem în puterea unui model hibrid, în care canalul online vine în completarea reţelei de unităţi CEC Bank, cea mai mare din România”, a declarat Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informaţii despre situaţia financiară şi statutul profesional şi îşi introduce datele de identificare, verificarea şi confirmarea informaţiilor introduse realizându-se printr-un apel video. Verificarea eligibilităţii, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF şi a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat tot electronic.

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank.

"Clienţilor noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent 'Bun venit' astfel încât creditul poate fi obţinut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum la bancă. Pachetul 'Bun Venit' include un cont curent în lei - în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis la adresa de corespondenţă indicată pe fluxul de aplicare) şi acces la Mobile Banking", arată banca.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2020.

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.