Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceea ce Klaus Iohannis și Florin Cîțu au numit o intervenție de succes se transformă într-un EȘEC TOTAL: Încă un mort în urma incendiului de la Matei Balș

iohannis matei bals

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au lăudat, după incendiul de la ”Matei Balș” intervenția pompierilor și a cadrelor medicale, deși 5 oameni muriseră încă din prima zi. Ceea ce a fost numită o operațiune de succes se transformă într-un eșec total, soldat cu tot mai mulți morți. Asta pentru că încă un pacient care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului "Matei Balş" în timpul incendiului din 29 ianuarie a murit, numărul total al celor decedaţi ajungând la 18.

"Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021", afirmă Ministerul Sănătăţii.

Citește și: După ce PNL s-a prăbușit în sondaje, Rareș Bogdan dezvăluie că electoratul liberal s-a mutat în zona AUR

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Bucureşti.

"Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecţiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului", afirmă MS.

Citește și: Alexandru Rafila îl ia la rost pe Vlad Voiculescu: ‘Am asistat la 50 de zile de ministeriat fără măsuri, doar cu o campanie de imagine personală’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.