Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cefin Trucks, importator și distribuitor al brandului Ford Trucks, a livrat 1.000 de camioane în România

pieseauto.ro
sigla Ford

Cefin Trucks, importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunţă livrarea unui număr de 1.000 de camioane Ford Trucks din momentul lansării operațiunilor în România, în aprilie 2017, anunță MEDIAFAX.

Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks în topul 3 al brandurilor prezente pe piața locală a transporturilor, prin numărul de vehicule vândute în România, până la finalul anului 2021 și să își crească vânzările în anul 2020.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

Obieectivul este în conformitate cu angajamentul companiei Cefin Trucks de a livra vehiculul cu numărul 2.000 în jumătate din timpul alocat livrării primelor 1.000 de unități: 15 luni. Pentru a susține acest plan, Cefin Trucks investește puternic în operațiunile sale de vânzare, odată cu dezvoltarea pe care Ford Trucks o realizează în prezent, atât în Europa de Est, cât și în cea de Vest.

"Evoluția rapidă a Ford Trucks în România confirmă toate acestea: suntem lider de piață pe segmentul Construcțiilor și Vehiculelor municipale și acum intenționăm să dezvoltăm segmentul de Cap Tractor, de pe piață“, a afirmat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

Citește și: Cătălin Predoiu, despre schimbarea legilor justiției: ‘Avem în vedere alte trei priorități’ .

Selim Yazici, directorul Ford Trucks pe regiunea Europa Centrală și de Est, a declarat că vor continua creșterea rapidă avută în anul 2019. „Am reușit să atingem cota de piață de peste 8% cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, CEFIN Trucks, pentru clienții noștri, prin soluțiile de vânzare, post-vânzare, tranzacționare și finanțare, în România. Suntem mândri să fim lider de piață și pe segmentul construcții și vehicule speciale și ne vom menține acest loc. Există o tendință promițătoare de creștere și în segmentul de Cap Tractor, care este cea mai mare divizie din România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest segment, ajungând la o cotă de piață de 12%, a declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.