Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cehia a aprobat desfăşurarea Memorialului Josef Odlozil din 8 iunie

rtv.net
atletism obstacole

Republica Cehă a aprobat desfăşurarea competiţiei atletice Memorialul Josef Odlozil, în onoarea semifondistului cehoslovac medaliat cu argint în proba de 1.500 m de la JO 1964 de la Tokyo, dar fără spectatori, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Memorialul Josef Odlozil, care a debutat în 1994, va permite participarea a doar 36 atleţi înscrişi la 6 probe, jumătate din numărul normal, pentru a respecta condiţiile de siguranţă impuse de pandemia de coronavirus. Printre cele şase probe menţinute în program sunt aruncarea suliţei, aruncarea ciocanului, cursele de 1.500 m, 100 m şi 110 m garduri.

''Sperăm că guvernul va relaxa mai repede restricţiile şi într-o măsură mai mare. Dar suntem capabili să îndeplinim şi condiţiile actuale, dar cu un număr redus de discipline'', a declarat Miroslav Sevcic, directorul competiţiei programată pe stadionul praghez Na Julisce.

De această dată vor participa numai atleţi din Cehia la Memorialul Josef Odlozil, care conta de obicei pe o participare internaţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.