Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi medici care l-au declarat pe căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, apt de joc sunt acum anchetați pentru omor prin imprudență

www.thesun.co.uk
Davide Astori

Doi medici care au emis certificate prin care l-au declarat apt de joc pe căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, jucător care a încetat din viaţă în luna martie, fac obiectul unei anchete pentru omor prin imprudenţă, a anunţat Parchetul din Florenţa, potrivit Le Figaro.

Cei doi medici sunt angajaţi la spitale din Florenţa şi din Cagliari, relatează news.ro.

Anunţul cu privire la anchetă vine după ce un cotidian din Florenţa a publicat două electrocardiograme care i s-au făcut fostului internaţional italian în iulie 2016 şi iulie 2017, din care reieşea că existau anomalii cardiace.

Davide Astori a încetat din viaţă în 3 martie, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

Iniţial, procurorii au anunţat că Astori a murit probabil din cauza unei bradicardii (rărire a ritmului cardiac). După autopsie s-a stabilit că decesul a survenit din cauza unei probleme cardiace, însă nu bradicardie, ci tahiaritmie (tulburare de ritm cardiac caracterizată prin accelerarea frecvenţei cardiace).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.