Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei mai fericiți ruși sunt locuitorii din Moscova, Sankt-Petersburg și Novosibirsk, arată un sondaj

vestidinrusia.ro
femeie fericita mare

Locuitorii din Moscova, Sankt-Petersburg și Novosibirsk sunt cei mai fericiți ruși – este concluzia unui sondaj de opinie efectuat de site-ul de recrutare a forței de muncă ”Rabota.ru” și la care au participat peste 5000 de persoane din diferite regiuni ale Rusiei, relatează agenția Lenta.ru.

Conform rezultatelor studiului, cei mai fericiți, ”curat de nota cinci” (în Rusia se folosește, în sistemul de învățământ, sistemul de notare de la 1 la 5, n.r.) se consideră doar 15% dintre ruși. Un sfert dintre ei au declarat că locuiesc la Moscova. Alte 14% dintre cei fericiți se află la Sankt-Petersburg, iar fiecare al zecelea, la Novosibirsk.

În același timp, fiecare al cincilea intervievat (21% dintre repondenți) au afirmat că se simte fericit cam de nota 4. Dintre aceștia, 23% au reședința în Moscova, 16% – în Petersburg și 13%, în Ekaterinburg.

Un nivel mediu de fericire, de nota trei, a fost indicat de 32% dintre participanții la chestionar. Dintre ei, 19% trăiesc în Capitala rusă, alte 13% – la Nijini Novgorod, iar 9%, la Sankt-Petersburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.