Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei mai tăcuţi parlamentari din 2015: Nume mari în topul ruşinii / VIDEO

parlament

Cei mai tăcuţi parlamentari din 2015. Sunt nume mari în topul ruşinii de anul trecut. Cu mai puţin de un an înainte de noi alegeri, unii parlamentari nu se pot lăuda că şi-au lăsat amprenta pe activitatea legislativă. În trei ani, au iniţiat doar câteva acte normative şi au rostit câteva discursuri de la tribună. Printre codaşi sunt nume sonore: Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu sau Nicolae Bănicioiu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, atacat din toate părţile: 'V-am votat, dar ne-aţi pierdut'

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a avut tot anul trecut o singură iniţiativă, pe care a semnat-o alături de alţi 48 de colegi. La fel cum nu a avut timp pentru legi, senatorul n-a avut nici măcar pentru o explicaţie. Recordul privind inactivitatea legislativă îl deţine Crin Antonescu, senator liberal şi fost preşedinte al acestei camere. În 2015 n-a avut nicio iniţiativă legislativă şi nu s-a adresat niciodată colegilor, în plen. Nici actualul lider al Senatului nu este prea activ. În cei trei ani şi câteva luni de mandat, Călin Popescu Tăriceanu are doar 8 iniţiative legislative. Dintre toate, una singură a devenit lege.

Citeşte şi: Băsescu sare din nou la gâtul lui Iohannis: 'E vorba de respect'

La polul opus este deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru. A vorbit în plen de aproape 1400 de ori şi a iniţiat 162 de acte normative, dintre care doar şapte au devenit legi, spun cei de la Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.