Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei mai tari bloggeri din lume aduși la Brașov de președintele Asociației Smart City, Cristian Macedonschi, să promoveze orașul

Cea mai puternică lovitură de imagine pentru Brașov a fost dată de Cristian Macedonschi, consilierul local al Forumului German, care a invitat la Brașov 45 de bloggeri, cei mai citiți, din intreaga lume. Macedonschi, susține că s-a gândit să promoveze brașovul într-un mod inedit, printr-o promovare directă la turist și așa i-a venit ideea invitării celor mai consumați bloggeri. Aceștia vor vizita Brașovul însoțiți de cei mai buni ghizi ai Asociației Smart City, astfel încât la sfârșitul vizitei, să poată prezenta Orașul de la Poalele Tâmpei din perspectiva turistului, sosit în vechea cetate medievală.

„Dragii mei, ma indrept cu o armata de 45 de bloggeri internationali, veniti in Romania prin Experience Romania din toata lumea la invitatia lui Tudor Maxim, spre Brasov.

Ei vor fi alintati culinar la Cucinino, care-i asteapta cu cele mai proaspete si delicioase paste din Brasov iar dupa vor descoperi orasul medieval de la poalele Tampei intr-un tur avandu-i ca ghizi pe Gliga Ionut de la Apdt Brasov, pe scriitorul austriac naturalizat la Brasov , Bernhard Moestl si desigur pe mine.

Dupa tur mergem cu ei in Poiana Brasov unde sunt invitati de specialistii in ospitalitate de la Teleferic Grand Hotel.

Maine dimineata mergem la Feldioara la Cetatea Marienburg unde-i asteapta Primarul Sorin Taus cu garda Teutonica.

Bloggerii pleaca spre mai departe spre Sighisoara si Oradea si se intorc in Tara Barsei pe 16.07 pentru o experienta culinara romaneasca de exceptie la Stana Turistica invitati de Sergiana.

Blogerii sunt veniti din toata lumea, America, America de Sud, Asia, India si din toata Europa iar eu profit de aceasta ocazie unica de a promova Brasovul si Tara Barsei turistic in toata lumea”, a scris Cristian Macedonschi, președintele Asociației Smart City, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.