Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei mai tari fotbaliști din istorie, într-un meci de caritate la Roma, la iniţiativa Papei Francisc

Diego Maradona

Mari nume ale fotbalului ca Francesco Totti, Diego Armando Maradona, Ronaldinho, Hernan Crespo şi Gianluca Zambrotta vor juca pe Stadio Olimpico din Roma cu scopul de a strânge fonduri pentru persoanele afectate de cutremurul înregistrat în zona centrală a Italiei, la 24 august, şi pentru copiii refugiaţi din zonele de război. De asemenea, spectatorii îi vor putea vedea şi pe alți mari jucători ca Juan Sebastian Veron, Roberto Carlos, Fabio Capello, Rodrigo Taddei şi Antonio Di Natale.

Citește și: Un fost mare portar îi CEARTĂ pe tricolori: 'Ne-am obișnuit să ne plângem de arbitraj'

În timpul ceremoniei inaugurale care va avea loc la Vatican înainea meciului, Papa Francisc va binecuvânta evenimentul şi va da tuturor jucătorilor o ramura de măslin, pentru a fi plantată în semn de pace lângă Stadio Olimpico, anunță TVR.

Maradona nici n-a stat pe gânduri. El Pibe D'oro a acceptat imediat să joace în această partidă spunând: ”M-a invitat Papa. Este un Pontif care place tuturor; face o treabă bună. Practic mă îndepărtasem de biserică, însă el a fost cel care m-a apropiat din nou de credință. Avem mare nevoie de pace în zilele de astăzi, în întreaga lume; nu mai vrem violență și nici să moară atât de mulți copii inocenți. Mă tem și pentru copii mei; aș vrea să ajut și mai mult decât ceea ce fac. De aceea miercuri voi intra pe teren și voi juca la fel ca în anii ‘90” - a promis celebrul fotbalist, înainte de meciul de miercuri seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.