Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai dezgustător zbor: 70 de pasageri ai unui avion au vomat tot drumul până la destinație. Motivul...

Foto România TV
avion pasageri

Un zbor din Mauritius spre Frankfurt s-a dovedit a fi unul de coșmar, după ce 70 de pasageri s-au îmbolnăvit brusc și au vomat tot drumul până la destinație. Autoritățile nu au o explicație oficială, dar de vină pare a fi fost mâncarea servită în avion.

Pasagerii zborului DE2315 al companiei aeriene Condor, care călătoreau din Mauritius la Frankfurt, au trecut joi printr-un iad de vomă la 11.500 de metri deasupra Pământului, după 70 de persoane s-au îmbolnăvit brusc, scrie Daily Mail.

Aeronava a aterizat în orașul german în jurul orei 17.33, unde a fost întâmpinată de un contingent impresionant de servicii de urgență. Echipajul a sunat în avans pentru a alerta oficialii din cauza situației de la bord.

Echipajul zborului nu a fost afectat

S-a constatat că 70 din cei 290 de pasageri ai avionului au raportat brusc simptome acute, inclusiv greață și vărsături. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene germane a confirmat incidentul, adăugând că echipajul nu a fost afectat de boală.

„Pilotul și echipajul sunt, de asemenea, educați și instruiți pentru situații speciale ca aceasta”, se spune în declarația celor de la Condor.

„După ce am examinat cu atenție situația generală, zborul a continuat. Aeronava a aterizat în siguranță la Frankfurt, unde profesioniștii medicali au fost disponibili să îngrijească pasagerii afectați”, se mai arată în declarația companiei.

Se face anchetă și se vor lua măsuri

Aceasta nu a oferit însă și detalii oficiale despre cauza bolii bruște, dar a remarcat că mâncarea servită la bord ar fi fost pregătită în Mauritius.

„Condor a inițiat deja o anchetă în acest caz pentru a ajunge la cauza problemei și pentru a deduce posibile măsuri din aceasta”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.